Fra Nyhedsbrevet

Meditativ stund i kirken

Synes du, en gudstjeneste kan være for lang, at salmerne er for gamle og støvede, og at præsten prædiker for længe og for kedeligt? ;) – så er vores månedlige meditative stund måske noget for dig.

Her er der tid til ro og eftertanke i en travl hverdag, der er ikke prædiken, men en kort refleksion over et emne, nye salmer og en guidet meditation, hvor du kan opleve indre ro…

Prøv at møde op – næste gang den 23. maj, kl. 19.00 – og se, om det gi’r dig noget

PINSE

er efter jul og påske kirkens tredje store højtid. Ordet pinse kommer af det græske ord pentekoste. Det betyder den halvtredsindstyvende og refererer til, at pinsen falder 50 dage efter påske.

Pinsen er festen for Helligåndens komme. Her fejrer vi, at Helligånden, som er Guds ånd, kom til verden og skabte tro, håb og fællesskab blandt mennesker.